Termeni si conditii de confidentialitate


Acesti termeni se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul MuzicaNoua.org de catre oricare dintre utilizatorii sai (denumiti in cotinuare in acest document "utilizator").

Accesand sau utilizand website-ul MuzicaNoua.org, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

 

Drepturi de proprietate intelectuala
Materialele prezentate in cadrul website-ului MuzicaNoua.org sunt proprietatea MuzicaNoua.org si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala.


Drepturile utilizatorului MuzicaNoua.org
Utilizatorul MuzicaNoua.org are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa printeze parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.


Obligatiile utilizatorului MuzicaNoua.org
Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului, in afara de situatiile precizate in paragraful anterior.
Utilizatorul nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul nu are deptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind viitoare republicari sau redistribuiri ale unor parti din continutul MuzicaNoua.org trebuie adresate catre Echipa MuzicaNoua.org folosind pagina de contact.
Trebuie sa aveti in vedere ca adresa IP va este inregistrata pentru a putea actiona in eventualitatea in care incalcati acesti termeni si conditii de utilizare. Contactarea providerului de internet se va face doar in cazul aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate. unor incalcari majore.


Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai MuzicaNoua.org care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Clauze de neraspundere
Site-ul MuzicaNoua.org are un continut informativ.
Site-ul MuzicaNoua.org foloseste informatii din mai multe surse aflate in afara controlului MuzicaNoua.org, pentru care MuzicaNoua.org nu isi poate asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.
MuzicaNoua.org nu poate garanta in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site-ul MuzicaNoua.org. Eventuale neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continulul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru MuzicaNoua.org .
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea MuzicaNoua.org .
MuzicaNoua.org nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului MuzicaNoua.org sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni. Opiniile exprimate in blog/forum sau in comentariile din paginile site-ului apartin celor care le inregistreaza, si nu reprezinta pozitia oficiala a proprietarului acestui site.
MuzicaNoua.org nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.


Descarcarea muzicii in format electronic
Sectiunile de downloadare a melodiilor si a albumelor in format electronic sunt realizate respectand legea drepturilor de autor.
MuzicaNoua.org este un reseller de muzica in format MP3, toate materialele distribuite in sectiunea "Download MP3" avand ca sursa alte site-uri.


Modificari in termenii si conditiile de utilizare
MuzicaNoua.org poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta in prealabil acest lucru in continutul site-ului. Va rugam sa recititi acest document de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor MuzicaNoua.org si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului MuzicaNoua.org si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate,Cauta Aici Melodia Dorita
 
1

Panoul de autentificare Newsletter subscribe

Introduceti e-mailul dumneavoastra:

Retine: In momentul in care te-ai abonat, vei primi cele mai noi melodii adaugate pe site direct pe adresa ta de e-mail.

Posturi de radio recomandate

Va recomandam cateva posturi de radio pe care le puteti asculta direct in player (Windows Media Player, Winamp s.a.) si care ar putea sa va placa. Selectati postul si apasati butonul de ascultare.
Recomandare: in caz ca detineti un post de radio si vreti ca acesta sa fie popular contactati-ne, iar radio-ul va fi afisat in lista. Afisarea este gratuita.

Despre MuzicaNoua.org

Ai nimerit bine! Aici gasesti Doar manele noi 2017, manele gratis, muzica romanesca, muzica gratis, download manele, manele mp3, muzica, manele live, videoclipuri, manele gratis, download muzica gratis, mp3 gratis, manele noi, MP3 noi, muzica romaneasca, MP3 free, MP3 download, Download muzica, best Music Download, free download, muzica straina , muzica FREE , Muzica ! Manele noi Totul gratis si usor!

Cautari & Catalog A-Z


Parteneri » | Radio Online | Radio Manele | Radio Bucovina

Note: From this website you will have access to free mp3 downloads. The files are not hosted by us.

Rules: MP3s will be for personal use only / You may not redistribute them / Delete them from hard disk after 24 hours (If you don't agree, close this window)